Mifu-uuniperunat ja jogurttikastike

Mifu-proteiinivalmistetta voit käyttää lihan, kalan ja kanan korvikkeena ruoanlaitossa tai lisätä sitä niiden joukkoon.

4 annosta

PT1H

75 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 jauhoista isoa perunaa (Van Gogh tai Rosamunda)

Täyte
5 dl turkkilaista jogurttia
½ ruukkua basilikaa
2 tl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl hienonnettuja kaprismarjoja tai vihreitä oliiveja
1 pieni sipuli tai hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia
Lisäksi
2 rkl öljyä
330 g (1 pkt) Mifu paistettavaa ruokaraetta (maustamaton)
1 valkosipulinkynsi
½–1 punainen chilipaprika
(ripaus tacomaustetta)

Ohjeet

Pese perunat ja töki niihin haarukalla reikiä. Kääri ne folioarkkeihin ja laita 200-asteiseen uuniin noin tunniksi. Tarkista kypsyys.

Valmista kastike. Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon hienonnettua basilikaa, siirappia, ripaus suolaa, mustapippuria myllystä ja hienonnettuja kaprismarjoja tai vihreitä oliiveja. Hienonna joukkoon sipulia, ruohosipulia tai kevätsipulia. Tarkista maku.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää maustamaton mifu, hienonnettu valkosipulinkynsi, hienonnettua chilipaprikaa ja halutessasi ripaus tacomaustetta. Paista pintaan kaunis väri.

Jaa paistettu mifu halkaistuille uuniperunoille ja tarjoa seuraksi kylmää jogurttikastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.