Ainekset
1 rkl öljyä
100 g Mifu paistettavaa ruokaraetta
½ porkkana
½ pieni punasipuli
1 lehti paksoita tai muutama babypinaatin lehti
1–2 herkkusientä
1 tl Dansukker Fariinisokeria
3 munaa
½ dl vettä
ripaus suolaa
Ohjeet
Aloita käsittelemällä kasvikset. Kuori porkkana ja punasipuli. Leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna paksoinlehti tai varaa esille babypinaattia. Viipaloi herkkusienet.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset ja Mifu käännellen. Lisää fariinisokeri ja kääntele, kunnes kasvikset hieman pehmenevät.
Sekoita munat, vesi ja suola keskenään. Kaada seos kasvisten joukkoon. Sekoita munakasmassaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Tiputa lämpötilaa. Anna kypsyä miedolla lämmöllä.
Nauti lounaana tai iltapalana.
Vinkki!
Voit käyttää maustamatonta tai maustettua Mifua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.