Ainekset
1 1/2 l vettä
300 g luumumarmeladia tai 150 g kuivattuja luumuja
2 omenaa
2 päärynää
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl puuroriisiä
1/4 tl suolaa
1–2 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 rkl perunajauhoja + 1/2 dl vettä
Ohjeet
Mittaa kattilaan vesi ja luumumarmeladi tai kuivatut luumut. Jos käytät kuivattuja luumuja, anna niiden pehmetä vedessä mielellään muutama tunti. Keitä hiljalleen, kunnes luumut ovat pehmenneet, muussa tapauksessa kiehauta luumumarmeladi-vesiseos.
Lisää joukkoon kuoritut ja kuutioidut omenat ja päärynät, sokeri, sekä puuroriisi, suola ja kanelisokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes riisi on kypsää.
Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään ja valuta höyryävään puuroon ohuena nauhana. Sekoita tasaiseksi. Älä enää keitä.
Nosta puuro sivuun ja tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?