Mehukeitto

Keitä kerralla isompi määrä mehukeittoa ja nauti sitä useampana päivänä sellaisenaan tai puuron kera. Käytä vaihdellen eri marjoja.

30 minuuttia

Arviot (190 kpl)

Ainekset

1 1/2 l vettä
8 dl marjoja
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja + 3/4 dl vettä

Ohjeet

Mittaa vesi ja marjat kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Anna kiehua 10–15 minuuttia, kunnes maku ja väri marjoista on irronnut liemeen. Siivilöi marjat pois ja laita liemi kattilassa takaisin liedelle. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää perunajauho-vesiseos ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa. Nosta pois levyltä.

Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä.

Vinkki!
Keitä kerralla isompi määrä mehukeittoa ja voit nauttia sitä useamman päivän ajan sellaisenaan tai vaikkapa vaniljaisen mannapuuron seurana. Käytä vaihdellen erilaisia marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.