Mehevät kalkkunapiiraat

6–8 kpl
Mehevät kalkkunapiiraat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

Pohja
1 dl juoksevaa kasvismargariinia
2 dl vehnä- tai grahamjauhoja
3 rkl vettä

Täyte
2 rkl juoksevaa kasvimargariinia tai öljyä
2 salottisipulia silputtuna
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
2 tl Dansukker Luomuruokosokeria
100 g kalkkunaa hienonnettuna
1 dl persiljaa silputtuna
1 dl ruokakermaa
1 muna
100 g juustoraastetta 

Sekoita juokseva margariini ja jauhot keskenään käsin tai puuhaarukalla. Sekoita lopuksi joukkoon vesi. Painele seos jauhoja apuna käyttäen muffinipellin koloihin. Esipaista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.

Valmista sillä välin täyte. Kuumenna margariini tai öljy pannulla ja paista salottisipulit. Sammuta liesi. Lisää muut ainekset. Jaa seos muffinipellin koloihin ja jatka kypsentämistä 200 asteessa noin 20–30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja jähmettynyt.
 

Vinkki!
Käytä täytteenä vaihdellen kalaa, broileria tai kinkkua.

Reseptin on laatinut

Dansukker