Ainekset
Pohja
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
75 g mantelijauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
50 g voita tai margariinia
2 munaa
75 g mantelijauhetta
1 1/4 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
100 g voita tai margariinia
1 1/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kuohukermaa
300 g pähkinöitä ja manteleita oman maun mukaan
Ohjeet
Vaahdota voi ja ruokokidesokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Anna taikinan seistä kylmässä noin tunti. Paista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Vatkaa täytteen ainekset keskenään ja kaada esipaistetun pohjan päälle. Jatka kypsentämistä, kunnes pinta on hyytynyt.
Mittaa kuorrutteen ainekset kattilaan ja kuumenna. Kaada seos kiinteän täytekerroksen päälle ja paista uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Anna jäähtyä hetki ja irrota mazariinikakku vuoasta. Laita tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.