Mausteseos porsaanlihalle

Mausteseokset eli kuivamarinadit (rubs) hierotaan lihan pintaan ja annetaan maustua ennen grillaamista.

mausteseos riittää noin kilolle lihaa

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1–1,5 rkl suolahiutaleita
1 rkl chilihiutaleita
2 rkl kuivattua timjamia
1 rkl sinappijauhetta
2 rkl paprikajauhetta

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Hiero mausteseos grillattavan lihan, esimerkiksi grillikyljen, pintaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!