Mausteseos naudanlihalle

Marinadin ei aina tarvitse olla nestemäistä. Kuivamarinointi eli rubbaus tarkoittaa mausteseoksen hieromista lihan pintaan ennen grillausta.

mausteseos riittää noin kilolle lihaa

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl suolahiutaleita
2 tl rouhittua mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
2 maustemitallista cayennenpippuria
3 maustemitallista jauhettua kuminaa
1 rkl valkosipulijauhetta

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Hiero mausteseos grillattavan lihan pintaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?