Ainekset
1 kg porsaan kylkeä
½ ruukkua timjamia
2 rkl sumakkia (tai yhden luomusitruunan raastettu kuori)
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl suolaa
Muscovadoporkkanat
500 g porkkanoita
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl voita
suolaa
Korianterijugurtti
6 rkl maustamatonta jugurttia
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl hienonnettua korianteria
Ohjeet
Leikkaa terävällä veitsellä kyljen rasvaan noin puolen sentin syvyiset viillot sentin välein. Sekoita hienonnettu timjami ja muut mausteet keskenään. Hiero mausteseos kauttaaltaan lihan pintaan. Laita kylkipala ison foliopalan päälle uunivuokaan. Kaada folion sisään noin puoli litraa vettä. Kypsennä uunissa ensin 200 asteessa noin 30 minuuttia ja sen jälkeen 130 asteessa 2–3 tuntia. Muista lisätä välillä vettä, jotta liha ei kuivu.
Keitä kuoritut porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuumenna voi, muscovadosokeri ja ripaus suolaa paistinpannussa. Paista porkkanoita, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita korianterijugurtin aineet keskenään ja tarjoa kastikkeena.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!