Marjateemaljat

Tervetulomaljat marjateestä ja marjoista. Saat alkoholittoman version korvaamalla rosékuohuviinin kivennäisvedellä.

6 lasillista

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 litraa vettä
5 pussia mustikan- tai mustaherukanmakuista teetä
1 dl Dansukker Taloussokeria
3 dl mustikoita
12 vadelmaa
6 mansikkaa
jääpaloja
70 cl rosékuohuviiniä 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää teepussit. Anna hautua 5 minuuttia. Poista teepussit. Lisää sokeri ja sekoita, kunnes se on liuennut. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Annostele jääpalat suuriin laseihin ja kaada päälle tee. Jaa marjat laseihin. Kaada päälle viini ja tarjoile heti.

Vinkki!
Saat alkoholittoman version korvaamalla rosékuohuviinin kivennäisvedellä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.