Marjakeitto

Kotoinen marjakeitto pakastemustaherukoista ja -vadelmista maistuu puuron kera.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (153 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l vettä
200 g pakastettuja mustaherukoita
½ dl perunajauhoja
1–2 dl Dansukker Taloussokeria
5 dl kotimaisia pakastevadelmia

Pinnalle
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

1. Mittaa vesi, mustaherukat, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Sokerin määrä riippuu marjojen happamuudesta.

2. Kun kiisseli on sakeaa ja kiehahtanut, ota kattila liedeltä ja lisää jäiset vadelmat.

3. Kaada keitto kulhoon ja ripota päälle sokeria, joka estää sitkeän kuoren muodostumisen pinnalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?