Ainekset
1 l vettä
200 g pakastettuja mustaherukoita
½ dl perunajauhoja
1–2 dl Dansukker Taloussokeria
5 dl kotimaisia pakastevadelmia
Pinnalle
1 rkl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Mittaa vesi, mustaherukat, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Sokerin määrä riippuu marjojen happamuudesta.
2. Kun kiisseli on sakeaa ja kiehahtanut, ota kattila liedeltä ja lisää jäiset vadelmat.
3. Kaada keitto kulhoon ja ripota päälle sokeria, joka estää sitkeän kuoren muodostumisen pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!