Marjahillo oman maun mukaan

Tee helposti ja nopeasti kotihilloa lempimarjoistasi ja mausta makusi mukaan.

noin 5 dl

PT55M

50 minuuttia

Arviot (36 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g marjoja maun mukaan
½ dl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat.

2. Kuumenna marjat, vesi ja valitsemasi mauste kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna ja keitä kevyesti poreillen 10–15 min. Sekoita välillä. Kuori vaahto (ja poista isot mausteet).

3. Anna jäähtyä noin puoli tuntia ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Mausta hillo makusi mukaan, valitse vaikka jokin seuraavista:
• pari oksaa tuoretta yrttiä, esim. (pipar)minttua, rosmariinia, kanelibasilikaa tai timjamia
• kaneli- tai vaniljatanko tai tähtianis
• raastettua sitruunan tai limetin kuorta
• ripaus kardemummaa, chiliä tai anista
• raastettua inkivääriä
• loraus konjakkia tai rommia

Vinkki!
Jos haluat vähemmän makeaa hilloa, käytä Hillosokerin sijaan ½ pkt Dansukker Hillo-marmeladisokeria (kiinteämpi hillo) tai Dansukker Minihillosokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!