Marinoitua broilerinfileetä ja mangosalaattia

4 hengelle 30 minuuttia + marinointi
Mangosalaatti bulgurista tai ohrasta on mainio grillatun tai paistetun broilerin lisäke.
Marinoitua broilerinfileetä ja mangosalaattia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 broilerinfileetä tai -fileepihviä

Marinadi

  • 3 raastettua tai hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 4 rkl ruokaöljyä
  • 1–2 rkl Sambal oelek -chilitahnaa
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 2 rkl Dansukker Tomusokeria

Mangosalaatti

  • 3 dl bulgurisuurimoita tai täysjyväohraa
  • 1 punasipuli
  • 4 rkl ruokaöljyä
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 2 rkl Dansukker Tomusokeria
  • 1 maustemitallinen suolaa
  • 2 dl silputtua persiljaa
  • 1 kuutioitu mango
  • 12 halkaistua kirsikkatomaattia

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane broilerinfileet ja marinadi kestävään muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

Valmista bulguri tai ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita keskenään öljy, balsamietikka, tomusokeri ja suola ja lisää bulgurin joukkoon. Sekoita. Lisää sipuli, persilja, mango ja tomaatit. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.

Paista tai grillaa broilerinfileet. Tarjoile mangosalaatin ja keitettyjen vihannesten, esimerkiksi parsakaalin tai papujen, kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker