Marinadi lihalle

Riittää 1 kilolle lihaa 5 minuuttia
Monikäyttöinen valkosipulinen marinadi eri lihoille palana tai pihveinä.
Marinadi lihalle
Arvioi: (14kpl)

Ainekset

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl balsamietikkaa
  • 2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 rkl tuoretta rosmariinisilppua
  • 1 rkl sitruunasta puristettua mehua
  • 1 valkosipuli ”solo” kuorittuna ja raastettuna
  • 1 tl suolaa

Sekoita marinadin aineet. Laita liha tai pihvit marinadikulhoon tai muovipussiin, sekoita marinadi joukkoon ja siirrä jääkaappiin. Anna maustua parista tunnista seuraavaan päivään. Pihvit maustuvat nopeammin kuin isommat lihapalat. Ota maustunut liha huoneenlämpöön noin tunniksi ennen kypsentämistä.

Reseptin on laatinut

Dansukker