Marinadi lihalle

Monikäyttöinen valkosipulinen marinadi eri lihoille palana tai pihveinä.

Riittää 1 kilolle lihaa

PT10M

5 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl oliiviöljyä
3 rkl balsamietikkaa
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl tuoretta rosmariinisilppua
1 rkl sitruunasta puristettua mehua
1 valkosipuli ”solo” kuorittuna ja raastettuna
1 tl suolaa 

Ohjeet

Sekoita marinadin aineet. Laita liha tai pihvit marinadikulhoon tai muovipussiin, sekoita marinadi joukkoon ja siirrä jääkaappiin. Anna maustua parista tunnista seuraavaan päivään. Pihvit maustuvat nopeammin kuin isommat lihapalat. Ota maustunut liha huoneenlämpöön noin tunniksi ennen kypsentämistä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!