Marinadi grillibroilerille

Grillattavan broilerin lihan marinadi sisältää mm. valkosipulia, appelsiinia ja minttua.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500–700 g broilerin fileetä tai koipia

Marinadi
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl appelsiinin puristettua mehua
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl kuivattua minttua
mustapippuria myllystä

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset laakeassa kulhossa. Kääntele broilerin fileet tai koivet seoksessa kauttaaltaan. Anna maustua jääkaapissa suojattuna muutama tunti tai yön yli.

Ota broilerifileet tai koivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin. Tarjoa seuraksi raikasta kesäsalaattia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?