Ainekset
2 valkuaista
1,5 dl (120 g) Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl etikkaa
5 karkkikeppiä
Lisäksi
kartonkipillejä / tikkarikeppejä
Ohjeet
Rouhi karkkikepit pienemmiksi paloiksi.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri lusikallinen kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää etikka ja vatkaa, kunnes marenki on kiiltävää ja jämäkkää. Siirrä marenki pursotinpussiin.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Liimaa kartonkipilli tai tikkarikeppi leivinpaperiin marengilla. Pursota marenki kuusen muotoon. Ripottele päälle murskattuja karkkikeppejä.
Paista kiertoilmalla 75 °C lämpötilassa noin 1,5 h. Jätä jälkilämmölle vielä noin puoleksi tunniksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!