Ainekset
2 valkuaista
1,5 dl (120 g) Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl etikkaa
5 karkkikeppiä
Lisäksi
kartonkipillejä / tikkarikeppejä
Ohjeet
Rouhi karkkikepit pienemmiksi paloiksi.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri lusikallinen kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää etikka ja vatkaa, kunnes marenki on kiiltävää ja jämäkkää. Siirrä marenki pursotinpussiin.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Liimaa kartonkipilli tai tikkarikeppi leivinpaperiin marengilla. Pursota marenki kuusen muotoon. Ripottele päälle murskattuja karkkikeppejä.
Paista kiertoilmalla 75 °C lämpötilassa noin 1,5 h. Jätä jälkilämmölle vielä noin puoleksi tunniksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.