Ainekset
2 valkuaista
1,5 dl (120 g) Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl etikkaa
5 karkkikeppiä
Lisäksi
kartonkipillejä / tikkarikeppejä
Ohjeet
Rouhi karkkikepit pienemmiksi paloiksi.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri lusikallinen kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää etikka ja vatkaa, kunnes marenki on kiiltävää ja jämäkkää. Siirrä marenki pursotinpussiin.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Liimaa kartonkipilli tai tikkarikeppi leivinpaperiin marengilla. Pursota marenki kuusen muotoon. Ripottele päälle murskattuja karkkikeppejä.
Paista kiertoilmalla 75 °C lämpötilassa noin 1,5 h. Jätä jälkilämmölle vielä noin puoleksi tunniksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.