Ainekset
Kääretorttu
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
Sirotteluun
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Väliin
200 g itse valmistettua omenahilloa tai omenasosetta
1/4 tl kanelia tai 2 tl Dansukker Kanelisokeria
Pinnalle
2 munanvalkuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl mantelilastuja
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy Siro-sokerilla ripotellulle leivinpaperille.
Mausta omenahillo kanelilla tai kanelisokerilla. Levitä omenahillo torttulevyn pinnalle ja kääri torttu tiiviille rullalle.
Leikkaa kääretorttu leveähköiksi annospaloiksi ja laita ne uunipellille leikkauspinta ylöspäin.
Vaahdota valkuaiset ja vatkaa joukkoon tomusokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Mausta marenkiseos vaniljasokerilla.
Pursota marenkiseosta kääretorttuviipaleiden päälle keoksi ja ripottele pinnalle mantelilastuja. Laita leivokset 250-asteiseen uuniin, kunnes pinta saa hieman väriä.
Tarjoa marenkiset kääretorttuleivokset sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.