Ainekset
Täyte
5 dl puolukoita tai karpaloita
½ dl vettä
1 dl Dansukker Luomuruoko- tai Ruokokidesokeria
2 rkl perunajauhoja
Taikina
75 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 kananmunan keltuaista
½ dl kermaa
½ dl ruisjauhoja
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Pinnalle
2 kananmunan valkuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
1. Valmista ensin täyte. Mittaa ainekset kattilaan ja kiehauta koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää keltuaiset ja kerma hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
3. Kaada jäähtynyt marjakiisseli vuokaan ja kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa noin 20 minuuttia.
4. Vaahdota valkuaiset ja sokeri. Lusikoi marenki piirakan pinnalle ja kuorruta uunissa viitisen minuuttia, kunnes pinta saa väriä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.