Ainekset
3 kananmunan valkuaista
½ tl sitruunasta puristettua mehua
1 1/4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl perunajauhoja
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset, sitruunamehu ja sokerit kovaksi vaahdoksi puhtaassa ja kuivassa lasi- tai teräskulhossa. Lisää perunajauhot vatkauksen loppuvaiheessa. Nostele vaahdosta isoja tai pieniä kokkareita leivinpaperoidulle uunipellille tai tee marengit pursottaen. Kypsennä 100-asteisessa uunissa 60 minuuttia, alenna lämpötila 50 asteeseen ja jatka kypsentämistä toiset 60 minuuttia. Sammuta uuni, raota luukkua ja anna marenkien kuivua uunissa yön yli.
Vinkit!
Marenkilevyt: Piirrä haluamasi mallinen aihio leivinpaperiin ja annostele marenkivaahto kevyesti aaltoillen leivinpaperille piirroksen muotoon.
Marenkikupit: Pursota marenkivaahdosta renkaita leivinpaperoidulle uunipellille. Sulje keskelle jäävä reikä pienellä ja litteällä marenkipursotuskukkasella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!