Ainekset
200 g mansikoita, pakaste
70 g (runsas ¾ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 ½ dl vettä tai puolimakeaa viiniä
pala inkivääriä viipaleina tai sitruunaruoho pitkinä pätkinä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
1. Mittaa mansikat, sokeri, neste ja inkivääri- tai sitruunaruohopalat kattilaan.
2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Poista inkivääri- tai sitruunaruohopalat ja soseuta mansikat kastikkeeksi.
4. Mausta kastike vaniljasokerilla ja anna jäähtyä, jolloin kastike sakenee.
Nauti jäätelön, jälkiruokien tai murojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?