Mansikkasosekastike

Mansikkakastikkeen nesteenä voi käyttää puolimakeaa viiniä. Mausta tuoreella inkiväärillä tai sitruunaruoholla. Nauti jälkiruokien kastikkeena.

noin 3 dl

10 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

200 g mansikoita, pakaste
70 g (runsas ¾ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 ½ dl vettä tai puolimakeaa viiniä
pala inkivääriä viipaleina tai sitruunaruoho pitkinä pätkinä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

1. Mittaa mansikat, sokeri, neste ja inkivääri- tai sitruunaruohopalat kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Poista inkivääri- tai sitruunaruohopalat ja soseuta mansikat kastikkeeksi.

4. Mausta kastike vaniljasokerilla ja anna jäähtyä, jolloin kastike sakenee.

Nauti jäätelön, jälkiruokien tai murojen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.