Mansikkasosekastike

Mansikkakastikkeen nesteenä voi käyttää puolimakeaa viiniä. Mausta tuoreella inkiväärillä tai sitruunaruoholla. Nauti jälkiruokien kastikkeena.

noin 3 dl

PT10M
PT0M
jälkiruokakastikkeet

10 minuuttia

Arviot (70 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g mansikoita, pakaste
70 g (runsas ¾ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 ½ dl vettä tai puolimakeaa viiniä
pala inkivääriä viipaleina tai sitruunaruoho pitkinä pätkinä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

1. Mittaa mansikat, sokeri, neste ja inkivääri- tai sitruunaruohopalat kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Poista inkivääri- tai sitruunaruohopalat ja soseuta mansikat kastikkeeksi.

4. Mausta kastike vaniljasokerilla ja anna jäähtyä, jolloin kastike sakenee.

Nauti jäätelön, jälkiruokien tai murojen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.