Mansikkamisu

6 annosta 20 minuuttia
Tiramisun mansikkaisessa versiossa on tutut herkulliset elementit mutta lisänä vielä tuoreita mansikoita.
Mansikkamisu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 ½ dl vahvaa kahvijuomaa
  • ½ dl mantelilikööriä tai muutama tippa manteliaromia
  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • n. 1 dl Dansukker Mansikanmakuista Tomusokeria tai maun mukaan
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
  • 2–3 dl mansikoita paloiteltuna

Pinnalle

  • mansikoita
  • Dansukker Tomusokeria
  • koristerakeita

Sekoita vahvan kahvin joukkoon mantelilikööri.

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, mansikanmakuinen tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Käännä savoiardikeksit kahvi-likööriseoksessa. Laita puolet kekseistä reunalliseen vuokaan vieretysten. Jaa päälle puolet vaahdosta. Ripottele pinnalle mansikkalohkoja tai -viipaleita. Nosta päälle loput kostutetut keksit ja levitä pinnalle loppu vaahto. Koristele mansikoilla. Ripauta pinnalle hieman tomusokeria.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker