Ainekset
Täytekakkupohja
4 munaa
1,5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Kostutus
noin 3 dl laimennettua mehua tai Dansukker Vaniljasokerilla maustettua maitoa
Täyte
noin 300 g hilloa
3–4 dl vispikermaa
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria maun mukaan
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
noin 1/2 l kotimaisia mansikoita, tuore tai pakaste
1 1/2 dl vettä
noin 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeria
3 dl vispikermaa
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria maun mukaan
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halk. 24 cm, n. 2 l).
Paista 150–175 asteessa noin 45 minuuttia tai, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Tarkista kypsyys tikulla. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
Halkaise kolmeen osaan. Laita kakun pohjaosa tarjoiluvadille ja kostuta. Vaahdota täytteen kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljalla.
Levitä pinnalle puolet hillosta ja kermasta. Nosta päälle toinen kakkulevy, kostuta ja levitä loput täytteestä. Nosta pinnalle kakun kansiosa ja kostuta. Anna kakun vetäytyä mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.
Levitä pinnalle jäiset tai tuoreet mansikat. Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Hämmennä, kunnes liemi kirkastuu. Lusikoi liemi mansikoiden päälle.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Pursota kerma kakun reunoille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.