Mansikkahillo

Perinteisen mansikkahillon valmistus Dansukker Hillosokerilla on helpompaa ja nopeampaa kuin luuletkaan.

45 minuuttia

Arviot (139 st)

Ainekset

2 kg (noin 4 l) mansikoita
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Kaada peratut mansikat kattilaan ja lisää 1 dl vettä.

2. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen.

3. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua.

4. Keitä hilloa 10 minuuttia, silloin tällöin varovasti sekoittaen.

5. Jäähdytä noin 30 minuuttia. muutaman kerran sekoittaen, kunnes rakenne alkaa kiinteytyä eivätkä marjat enää nouse pintaan. Kuori tarvittaessa vaahto. Jos purkitat hillon liian kuumana marjat nousevat pintaan. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa.

6. Annostele hillo pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä mieluimmin viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.