Mansikkahillo

Perinteisen mansikkahillon valmistus Dansukker Hillosokerilla on helpompaa ja nopeampaa kuin luuletkaan.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (374 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kg (noin 4 l) mansikoita
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Kaada peratut mansikat kattilaan ja lisää 1 dl vettä.

2. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen.

3. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua.

4. Keitä hilloa 10 minuuttia, silloin tällöin varovasti sekoittaen.

5. Jäähdytä noin 30 minuuttia. muutaman kerran sekoittaen, kunnes rakenne alkaa kiinteytyä eivätkä marjat enää nouse pintaan. Kuori tarvittaessa vaahto. Jos purkitat hillon liian kuumana marjat nousevat pintaan. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa.

6. Annostele hillo pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä mieluimmin viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?