Ainekset
24 kpl savoiardikeksejä
3 dl maitoa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
3 kananmunaa
1 tl luomusitruunan kuoriraastetta
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
100 g valkosuklaata
Koristeluun
tuoreita mansikoita
Ohjeet
Ota esille savoiardikeksit.
Sekoita maito ja vaniljasokeri keskenään.
Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
Sekoita keltuaiset ja mascarponejuusto keskenään. Sekoita valkuaisvaahto käännellen joukkoon.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä käännellen. Lisää täytteeseen yhdessä sitruunankuoriraasteen ja lopun sokerin kanssa. Tarkista maku.
Kastele puolet savoiardikekseistä vaniljamaidossa ja laita vieretysten vuokaan. Kaada päälle puolet täytteestä. Kastele loput keksit ja laita vaahdon päälle. Laita pinnalle loput täytteestä.
Anna vetäytyä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.