Mansikka-tyrnihillo

Pirteä tyrnimarja terästää miedon mansikkahillon makua. Nauti vaikka vohveleiden kanssa.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

9 dl (pakaste)mansikoita
1 dl tyrnimarjoja
2 rkl vettä
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita mansikat, tyrnimarjat, vesi ja hillo-marmeladisokeri kattilassa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Jäähdytä ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto. Säilytä tiiviissä lasipurkissa jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?