Mansikka-jalapenohillo

10–12 dl 50 minuuttia
Tuore jalapeno antaa eksoottista potkua perinteiselle mansikkahillolle.
Mansikka-jalapenohillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg mansikoita
  • 2–3 punaista jalapenoa
  • ½ dl vettä
  • 500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Huuhtele mansikat, joista kannat on poistettu. Halkaise huuhdotut jalapenot, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Pane mansikat, jalapenot ja vesi kattilaan ja kuumenna. Kun vesi höyryää, sekoita hillosokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.

Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin, purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä. 
 

Reseptin on laatinut

Dansukker