Ainekset
500 g (1 l) mansikoita
2 isoa appelsiinia (noin 4 dl)
(1–2 rkl vettä )
n. 350 g Dansukker Hillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Laita mansikat kattilaan. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi kuutioiksi ja lisää joukkoon. Jos käytät tuoreita marjoja, lisää joukkoon vesi. Kuumenna. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Kuori vaahto. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Laita hillo kuumennettuun purkkiin ja sulje hyvin. Säilytä hillo mielellään viileässä.
Huom! Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!