Mansikka-anishillo

Saat mansikkahilloon uutta makuvivahdetta murskatuista aniksensiemenistä.

n. 5 dl valmista hilloa

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mansikoita (pakaste)
1 tl aniksen siemeniä murskattuna
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Laita kattilaan hieman sulaneet pakastemansikat sekä anis. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Nosta kattila liedeltä. Anna hillon jäähtyä hetki ja sekoittele muutaman kerran jäähtymisen aikana. Purkita sitten puhtaisiin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?