Mansikka-anishillo

Saat mansikkahilloon uutta makuvivahdetta murskatuista aniksensiemenistä.

n. 5 dl valmista hilloa

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mansikoita (pakaste)
1 tl aniksen siemeniä murskattuna
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Laita kattilaan hieman sulaneet pakastemansikat sekä anis. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Nosta kattila liedeltä. Anna hillon jäähtyä hetki ja sekoittele muutaman kerran jäähtymisen aikana. Purkita sitten puhtaisiin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!