Mandariinipannacottatorttu

10 palaa 15 minuuttia + n. 4 tuntia
Mandariinitortussa on pannacottatäyte.
Mandariinipannacottatorttu
Arvioi: (4kpl)

Ainekset

  • 250 g murskattuja täysjyväkeksejä
  • 50 g mantelirouhetta
  • 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • (75 g valko-, maito- tai tummaa suklaata)

Täyte

  • 2 tölkkiä (à 312/175 g) mandariinilohkoja
  • 3 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Sekoita keksimurut, mantelirouhe ja sokerit keskenään kulhossa. Lisää joukkoon hyvin sekoittaen rasva. Painele seos irtopohjavuokaan (halkaisija noin 24 cm). Laita vuoka jääkaappiin.

(Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Sivele suklaa kakkupohjalle.)

Valuta mandariinit. Jätä noin neljäsosa mandariineista koristeluun ja jaa loput taikinapohjan päälle.

Kiehauta kerma, maito ja hyytelösokeri Multi ja anna kiehua 30 sekuntia. Anna jäähtyä hieman ennen kuin kaadat seoksen mandariinien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa. Koristele mandariinilohkoilla.

Vinkki!
Voit vaihtaa mandariinit muihin säilykehedelmiin.

Reseptin on laatinut

Dansukker