Mallaspossua ja paahdettuja juureksia

Sunnuntaina valmistetaan uunissa mallaspossua ja paahdettuja juureksia.

4 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Mallaspossu

600 g porsaan sisä- tai ulkofileetä
1 tl suolaa
3 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
3 rkl mämmi- ja leipämallasjauhoa
1 tl piparkakkumaustetta
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
Paistamiseen

öljyä
Paahdetut juurekset

500 g suikaloituja juureksia
4 sipulia
valkosipulinkynsiä
1 tl suolaa
ripaus chilijauhetta
rouhittua mustapippuria
2 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Huuhdo ja kuivaa liha. Ripota pintaan suolaa. Sekoita mallasjauho ja muut ainekset ja hiero seos lihan pintaan. Anna maustua puolisen tuntia. Paista lihapala öljyssä pannulla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Lado juurekset leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, öljyllä ja siirapilla. Paahda 150-asteisessa uunissa noin tunti.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?