Ainekset
Mallaspossu
600 g porsaan sisä- tai ulkofileetä
1 tl suolaa
3 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
3 rkl mämmi- ja leipämallasjauhoa
1 tl piparkakkumaustetta
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
Paistamiseen
öljyä
Paahdetut juurekset
500 g suikaloituja juureksia
4 sipulia
valkosipulinkynsiä
1 tl suolaa
ripaus chilijauhetta
rouhittua mustapippuria
2 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Huuhdo ja kuivaa liha. Ripota pintaan suolaa. Sekoita mallasjauho ja muut ainekset ja hiero seos lihan pintaan. Anna maustua puolisen tuntia. Paista lihapala öljyssä pannulla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Lado juurekset leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, öljyllä ja siirapilla. Paahda 150-asteisessa uunissa noin tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!