Ainekset
4 hapanta omenaa
50 g voita tai margariinia
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta
4–8 palaa tummaa tai maitosuklaata
4–8 vaahtokarkkia
Ohjeet
Pese omenat ja poista siemenkodat. Sekoita keskenään rasva, fariinisokeri, vaniljasokeri ja mantelirouhe. Täytä omenat seoksella ja kääri ne folioon. Kypsennä grillissä keskilämmöllä kuvun alla. Avaa lähes valmiit nyytit ja nosta pinnalle suklaalastuja ja vaahtokarkkeja. Anna olla hetki grillin lämmössä, kunnes karamellit sulavat.
Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.