Ainekset
4 hapanta omenaa
50 g voita tai margariinia
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta
4–8 palaa tummaa tai maitosuklaata
4–8 vaahtokarkkia
Ohjeet
Pese omenat ja poista siemenkodat. Sekoita keskenään rasva, fariinisokeri, vaniljasokeri ja mantelirouhe. Täytä omenat seoksella ja kääri ne folioon. Kypsennä grillissä keskilämmöllä kuvun alla. Avaa lähes valmiit nyytit ja nosta pinnalle suklaalastuja ja vaahtokarkkeja. Anna olla hetki grillin lämmössä, kunnes karamellit sulavat.
Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?