Makoisat grilliomenat

Makoisat täytetyt ja grillatut omenat kruunataan suklaalla ja vaahtokarkeilla.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (21 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 hapanta omenaa
50 g voita tai margariinia
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta
4–8 palaa tummaa tai maitosuklaata
4–8 vaahtokarkkia

Ohjeet

Pese omenat ja poista siemenkodat. Sekoita keskenään rasva, fariinisokeri, vaniljasokeri ja mantelirouhe. Täytä omenat seoksella ja kääri ne folioon. Kypsennä grillissä keskilämmöllä kuvun alla. Avaa lähes valmiit nyytit ja nosta pinnalle suklaalastuja ja vaahtokarkkeja. Anna olla hetki grillin lämmössä, kunnes karamellit sulavat.

Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?