Ainekset
200 g pakastettuja miniporkkanoita
200 g sokeriherneenpalkoja
vettä, suolaa
1 rkl sitruunaöljyä
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
Kiehauta porkkanat ja herneet juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.
Kuumenna öljy pannussa. Lisää kasvikset pannulle. Mausta sokerilla ja kuullota öljyssä.
Tarjoile makeat vihannekset esimerkiksi inkivääribroilerin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?