Ainekset
20 pientä punajuurta
1–2 dl balsamietikkaa
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2–3 rkl voita
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä
200 g vuohenjuustoa
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
1 ruukku rucolaa
Ohjeet
Kuori punajuuret, jos ne ovat isoja ja paksukuorisia. Leikkaa punajuuret puoliksi tai halutessasi neljään osaan. Nosta foliopaperin päälle uunipellille. Ripottele punajuurien päälle glukoosisiirappia, balsamietikkaa, voinokareet, suola ja pippuri. Kääri folio tiukasti kiinni ja nosta 220-asteiseen uuniin. Paista 20–25 minuuttia.
Nostele punajuuret foliopaketista lautaselle ja pirskottele foliosta kastiketta päälle. Leikkaa vuohenjuustosta paloja punajuurien päälle. Nostele lopuksi päälle rucolaa ja pinjansiemeniä antamaan ruokaisuutta.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!