Ainekset
20 pientä punajuurta
1–2 dl balsamietikkaa
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2–3 rkl voita
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä
200 g vuohenjuustoa
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
1 ruukku rucolaa
Ohjeet
Kuori punajuuret, jos ne ovat isoja ja paksukuorisia. Leikkaa punajuuret puoliksi tai halutessasi neljään osaan. Nosta foliopaperin päälle uunipellille. Ripottele punajuurien päälle glukoosisiirappia, balsamietikkaa, voinokareet, suola ja pippuri. Kääri folio tiukasti kiinni ja nosta 220-asteiseen uuniin. Paista 20–25 minuuttia.
Nostele punajuuret foliopaketista lautaselle ja pirskottele foliosta kastiketta päälle. Leikkaa vuohenjuustosta paloja punajuurien päälle. Nostele lopuksi päälle rucolaa ja pinjansiemeniä antamaan ruokaisuutta.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.