Makeat mantelit

Valkuaiseen kastetut ruokosokerimantelit paahdetaan uunissa pikkunaposteltavaksi.

1 tunti

Arviot (7 kpl)

Ainekset

200 g kuorittuja manteleita
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 munanvalkuainen

Ohjeet

Sekoita tomusokeri ja ruokokidesokeri kulhossa. Pane valkuainen toiseen kulhoon ja riko sen rakenne haarukalla. Kasta mantelit valkuaiseen ja sen jälkeen sokeriseokseen. Pane mantelit leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 35 minuuttia. Kytke uunin lämpö pois, mutta anna manteleiden olla uunissa, kunnes ne ovat jäähtyneet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.