Makeat mantelit

Valkuaiseen kastetut ruokosokerimantelit paahdetaan uunissa pikkunaposteltavaksi.

PT55M

1 tunti

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kuorittuja manteleita
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 munanvalkuainen

Ohjeet

Sekoita tomusokeri ja ruokokidesokeri kulhossa. Pane valkuainen toiseen kulhoon ja riko sen rakenne haarukalla. Kasta mantelit valkuaiseen ja sen jälkeen sokeriseokseen. Pane mantelit leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 35 minuuttia. Kytke uunin lämpö pois, mutta anna manteleiden olla uunissa, kunnes ne ovat jäähtyneet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.