Makeat mantelit

Valkuaiseen kastetut ruokosokerimantelit paahdetaan uunissa pikkunaposteltavaksi.

1 tunti

Arviot (8 kpl)

Ainekset

200 g kuorittuja manteleita
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 munanvalkuainen

Ohjeet

Sekoita tomusokeri ja ruokokidesokeri kulhossa. Pane valkuainen toiseen kulhoon ja riko sen rakenne haarukalla. Kasta mantelit valkuaiseen ja sen jälkeen sokeriseokseen. Pane mantelit leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 35 minuuttia. Kytke uunin lämpö pois, mutta anna manteleiden olla uunissa, kunnes ne ovat jäähtyneet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?