Makeantulinen glaseerauskastike

Makeantulinen glaseerauskastike (glaze) sopii täydellisesti grilliruoalle. Sivele sitä grillatessa broilerille, possunlihalle tai varhaiskaalille ja muille kasviksille.

noin 1,2 kilolle lihaa tai kasviksia / noin 6 annosta

PT15M
PT0M
grillikastikkeet

noin 15 min

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
1 limetin mehu
1 puristettu valkosipulin kynsi
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl japanilaista soijakastiketta
1 1/2 rkl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl tulista chilikastiketta (sriracha tmv.)
suolaa & mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sivele glaseerauskastiketta esim. broilerille, possunlihalle tai varhaiskaalille ja muille kasviksille. Sivele kastiketta pintaan muutaman kerran myös grillauksen aikana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?