Makeantulinen glaseerauskastike

Makeantulinen glaseerauskastike (glaze) sopii täydellisesti grilliruoalle. Sivele sitä grillatessa broilerille, possunlihalle tai varhaiskaalille ja muille kasviksille.

noin 1,2 kilolle lihaa tai kasviksia / noin 6 annosta

PT15M
PT0M
grillikastikkeet

noin 15 min

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
1 limetin mehu
1 puristettu valkosipulin kynsi
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl japanilaista soijakastiketta
1 1/2 rkl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl tulista chilikastiketta (sriracha tmv.)
suolaa & mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sivele glaseerauskastiketta esim. broilerille, possunlihalle tai varhaiskaalille ja muille kasviksille. Sivele kastiketta pintaan muutaman kerran myös grillauksen aikana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.