Ainekset
noin 1 kg porsaanfileetä tai kassleria
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
8 sämpylää
Maustekastike
paistoliemi
1 rkl soijakastiketta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl makeaa chilikastiketta
1 rkl balsamietikkaa
1 rkl raastettua inkivääriä
Ohjeet
1. Mausta huoneenlämpöinen liha suolalla ja pippurilla. Aseta lihapala sekä kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle noin 2 dl vettä. Kypsennä 120-asteisessa uunissa noin neljä tuntia.
2. Siivilöi uunipannulle kertynyt liemi kattilaan. Lisää muut maustekastikkeen ainekset ja keitä reippaalla lämmöllä liemi kokoon, noin 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Leikkaa liha viipaleiksi tai revi se kahdella haarukalla riekaleiksi ja pane liha mausteseokseen. Anna maustua noin tunnin ajan.
3. Täytä sämpylät lihalla ja kasviksilla.
Vinkki!
Tee normaali puolen litran sämpylätaikina, mutta lisää joukkoon 4 dl raastettua porkkanaa ja kolme ruokalusikallista Dansukker Leipäsiirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!