Ainekset
200 g manteleita tai mantelijauhetta
4 kananmunaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl raastettua luomusitruunan kuorta
1 tl hienonnettua rosmariinia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
(maidotonta) margariinia
Dansukker Ruokokidesokeria
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
raastettua luomusitruunan kuorta
Ohjeet
Voitele 20 x 30 cm kokoinen uunivuoka. Ripottele vuokaan ruokokidesokeria, niin saat kakkuun rapean pinnan.
Kalttaa, kuori ja jauha mantelit.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut ainekset. Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa kakku, anna jäähtyä.
Leikkaa kakku ruuduiksi. Sirottele päälle tomusokeria ja ripottele pinnalle raastettua sitruunankuorta.
Vinkki!
Voit valmistaa kakun jo edellisenä päivänä. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.