Ainekset
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl madeiraa
25 g voita
1 tl jauhettua muskottipähkinää
750 g omenoita kuorittuna ja lohkottuna
Ohjeet
Sekoita siirappi ja madeira. Kuumenna voi ja muskottipähkinä laakeassa paistinpannussa tai paistokasarissa. Anna voin hiukan ruskistua ja lisää omenat. Kypsennä omenalohkoja noin 5 minuuttia, silloin tällöin sekoitellen. Kaada siirappi-madeiraseos pannuun ja keitä 2 minuuttia. Jaa omenalohkot annoskulhoihin, annostele siirappi-madeiraseosta päälle ja tarjoa Siro erikoishienolla sokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Vinkki!
Madeiraomenat ovat herkullinen vieminen vaikkapa nyyttäri-illallisille. Jäähdytä omenalohkot keittämisen jälkeen ja pakkaa ne liemineen lasipurkkiin. Pidä jääkaapissa. Kuumenna ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.