Madeiraomenat

Omenalohkot paistetaan pannulla siirappi-madeiraseoksessa ja tarjotaan kermavaahdon kera.

10 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl madeiraa
25 g voita
1 tl jauhettua muskottipähkinää
750 g omenoita kuorittuna ja lohkottuna

Ohjeet

Sekoita siirappi ja madeira. Kuumenna voi ja muskottipähkinä laakeassa paistinpannussa tai paistokasarissa. Anna voin hiukan ruskistua ja lisää omenat. Kypsennä omenalohkoja noin 5 minuuttia, silloin tällöin sekoitellen. Kaada siirappi-madeiraseos pannuun ja keitä 2 minuuttia. Jaa omenalohkot annoskulhoihin, annostele siirappi-madeiraseosta päälle ja tarjoa Siro erikoishienolla sokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Vinkki!
Madeiraomenat ovat herkullinen vieminen vaikkapa nyyttäri-illallisille. Jäähdytä omenalohkot keittämisen jälkeen ja pakkaa ne liemineen lasipurkkiin. Pidä jääkaapissa. Kuumenna ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!