Maaritin raparperi-hedelmäsose

n. 2 l 45 minuuttia
Herkullista kanelilla ja limetillä maustettua sosetta viinirypäleistä, kiiveistä ja raparperista.
Maaritin raparperi-hedelmäsose
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g vihreitä viinirypäleitä, siemenetön
  • 500 g kiiviä kuorittuna ja pilkottuna
  • 500 g raparperiä kuorittuna ja pilkottuna
  • 1–1,5 dl vettä
  • 1–2 kanelitankoa
  • 1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
  • 750 g (9 dl) Dansukker Hillosokeria

1. Sekoita ainekset Hillosokeria lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Poista kanelitanko ja soseuta seos.

3. Lisää Hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5 minuuttia välillä sekoittaen.

4. Kaada sose puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä mieluiten viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker