Maaritin raparperi-hedelmäsose

Herkullista kanelilla ja limetillä maustettua sosetta viinirypäleistä, kiiveistä ja raparperista.

n. 2 l

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g vihreitä viinirypäleitä, siemenetön
500 g kiiviä kuorittuna ja pilkottuna
500 g raparperiä kuorittuna ja pilkottuna
1–1,5 dl vettä
1–2 kanelitankoa
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
750 g (9 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Sekoita ainekset Hillosokeria lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Poista kanelitanko ja soseuta seos.

3. Lisää Hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5 minuuttia välillä sekoittaen.

4. Kaada sose puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä mieluiten viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.