Ainekset
500 g vihreitä viinirypäleitä, siemenetön
500 g kiiviä kuorittuna ja pilkottuna
500 g raparperiä kuorittuna ja pilkottuna
1–1,5 dl vettä
1–2 kanelitankoa
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
750 g (9 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Sekoita ainekset Hillosokeria lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä.
2. Poista kanelitanko ja soseuta seos.
3. Lisää Hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5 minuuttia välillä sekoittaen.
4. Kaada sose puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä mieluiten viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!