Maaritin raparperi-hedelmäsose

Herkullista kanelilla ja limetillä maustettua sosetta viinirypäleistä, kiiveistä ja raparperista.

n. 2 l

45 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Ainekset

500 g vihreitä viinirypäleitä, siemenetön
500 g kiiviä kuorittuna ja pilkottuna
500 g raparperiä kuorittuna ja pilkottuna
1–1,5 dl vettä
1–2 kanelitankoa
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
750 g (9 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Sekoita ainekset Hillosokeria lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Poista kanelitanko ja soseuta seos.

3. Lisää Hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5 minuuttia välillä sekoittaen.

4. Kaada sose puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä mieluiten viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!