Ainekset
300 g kuivattuja luumuja
8 dl vettä
2 dl Dansukker Hyytelösokeria
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2–1 tl Dansukker Vaniljasokeria
mantelilikööriä maun mukaan
pähkinäseosta ja rusinoita
Ohjeet
Laita kattilaan kuivatut luumut ja vesi, anna kiehua hiljalleen, kunnes luumut pehmenevät. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Kaada seos noin 8 dl vetoisuudeltaan olevaan hyytelö-, kahvikakku- tai savariinivuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai yli yön. Kumoa tarjoiluvadille.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla. Lisää vaahtoon lopuksi mantelilikööriä maun mukaan.
Tarjoa amarettovaahto luumuhyytelön kanssa. Koristele pähkinäseoksella ja rusinoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?