Luumuhyytelö ja amarettovaahto

Kuivatuista luumuista keitetty hyytelö tarjotaan hienostuneen amarettokermavaahdon kanssa.

8 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g kuivattuja luumuja
8 dl vettä
2 dl Dansukker Hyytelösokeria

Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2–1 tl Dansukker Vaniljasokeria
mantelilikööriä maun mukaan
pähkinäseosta ja rusinoita

Ohjeet

Laita kattilaan kuivatut luumut ja vesi, anna kiehua hiljalleen, kunnes luumut pehmenevät. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.

Kaada seos noin 8 dl vetoisuudeltaan olevaan hyytelö-, kahvikakku- tai savariinivuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai yli yön. Kumoa tarjoiluvadille.

Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla. Lisää vaahtoon lopuksi mantelilikööriä maun mukaan.

Tarjoa amarettovaahto luumuhyytelön kanssa. Koristele pähkinäseoksella ja rusinoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!