Ainekset
200 g voita
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
(1 tl kardemummaa)
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
Väliin
n. 1/2 dl vadelmahilloa tai -marmeladia
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Sulata voi kattilassa. Anna voin kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes väri muuttuu hieman punertavaksi. Sekoita joukkoon sokeri. Jäähdytä seos. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita taikina tasaiseksi.
Ota kauniin muotoisella teelusikalla pikkuleipiä painelemalla taikinaa lusikkapesään. Irrota pikkuleivät kupera puoli ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat saaneet kauniin kullankeltaisen värin. Jäähdytä.
Levitä puolelle pikkuleipämäärästä vadelmahilloa tai -marmeladia. Nosta toinen puolikas päälle ja kierittele pikkuleivät sokerissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.