Ainekset
Isoja vaahtokarkkeja
Suolatikkuja
Pala porkkanaa
Pala suklaata
Cocktailtikku
Kaakao
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 ½ dl maitoa
2 rkl kermavaahtoa
Ohjeet
Yhdistä vaahtokarkit cocktailtikulla toisiinsa, paina suolatikut raajoiksi, porkkananpala nenäksi ja piirrä kasvot ja napit sulatetulla suklaalla.
Mittaa maito kasariin. Vatkaa kaakao ja sokeri tai siirappi joukkoon, kuumenna lähes kiehuvaksi sekoitellen. Kaada mukiin, pyöräytä kermavaahto joukkoon ja koristele lumiukolla. Nauti heti.
Vinkki!
Voit myös tehdä kaakaon suoraan mukiin ja kuumentaa mikrossa.
Vinkki!
Ainekset tuhtiin suklaiseen kaakaoon:
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
4–5 palaa tummaa suklaata
2 ½ dl maitoa
¾ dl kermavaahtoa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?