Lumiukon kuuma kylpy

Vaahtokarkkilumiukolla on suolatikkuraajat ja suklaalla piirretyt kasvot. Kaada kuuma kaakao mukiin ja pane lumiukko vaahtokylpyyn.

1 annos

PT10M

5 minuuttia

Arviot (219 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Isoja vaahtokarkkeja

Suolatikkuja

Pala porkkanaa

Pala suklaata

Cocktailtikku

Kaakao

1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 ½ dl maitoa

2 rkl kermavaahtoa

Ohjeet

Yhdistä vaahtokarkit cocktailtikulla toisiinsa, paina suolatikut raajoiksi, porkkananpala nenäksi ja piirrä kasvot ja napit sulatetulla suklaalla.

Mittaa maito kasariin. Vatkaa kaakao ja sokeri tai siirappi joukkoon, kuumenna lähes kiehuvaksi sekoitellen. Kaada mukiin, pyöräytä kermavaahto joukkoon ja koristele lumiukolla. Nauti heti.

Vinkki!
Voit myös tehdä kaakaon suoraan mukiin ja kuumentaa mikrossa.

Vinkki!
Ainekset tuhtiin suklaiseen kaakaoon:
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
4–5 palaa tummaa suklaata
2 ½ dl maitoa
¾ dl kermavaahtoa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?