Ainekset
5 limetin mehu (noin 2 dl)
2 keltuaista
1 kananmuna
4 dl Dansukker Hillosokeria tai Hillo-Marmeladisokeria
2–3 tl raastettua inkivääriä
100 g huoneenlämpöistä voita
Ohjeet
Sekoita kattilassa kaikki muut ainekset paitsi voi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon koko ajan sekoittaen. Siivilöi curd ja kaada puhtaaseen purkkiin. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?