Limetti-inkivääricurd

Inkiväärillä maustettu lime curd maistuu paahtoleivän kera. Se sopii kakkujen täytteeksi sellaisenaan tai tuorejuustoon tai kermavaahtoon sekoitettuna.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 limetin mehu (noin 2 dl)
2 keltuaista
1 kananmuna
4 dl Dansukker Hillosokeria tai Hillo-Marmeladisokeria
2–3 tl raastettua inkivääriä
100 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

Sekoita kattilassa kaikki muut ainekset paitsi voi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon koko ajan sekoittaen. Siivilöi curd ja kaada puhtaaseen purkkiin. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?