Lillin fetasalaatti

4 annosta 15 minuuttia
Raikas vesimeloni ja suolainen feta sopivat hyvin samaan salaattikulhoon.
Lillin fetasalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg vesimelonia
  • 100 g rucolaa
  • 1 punasipuli
  • 200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 300–400 g fetajuustoa
  • 20 calamata-oliivia

Kastike

  • 2 rkl hyvää oliiviöljyä
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl punaista chiliä hienonnettuna
  • 1/5 tl rouhittua mustapippuria

Poista melonista kuori ja siemenet ja paloittele hedelmäliha sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi, puolita tomaatit. Jaa meloni, rucola, sipuli ja tomaatit neljälle lautaselle, leikkaa tai murra juusto paloiksi ja ripottele päälle. Koristele oliiveilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa kastike erikseen.

Reseptin on laatinut

Dansukker