Ainekset
1 iso sipuli
2 rkl voita, margariinia tai rypsiöljyä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
400 g nauta-sikajauhelihaa
1/3 tl suolaa
1 ½ l vettä
400 g makaronia
1/2 tl suolaa
7 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja lisää joukkoon sipuli ja ruokokidesokeri. Kääntele, kunnes sipulit karamellisoituvat. Lisää nauta-sikajauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja nosta sivuun.
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
Sekoita maito, munat ja mausteet.
Kaada jauheliha ja makaronit reunalliseen uunivuokaan ja sekoita. Kaada joukkoon muna-maito.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 40–50 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?