Ainekset
200 g lehtikaalia
2 valkosipulinkynttä
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
3/4 dl sitruunalla maustettua öljyä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Ohjeet
Huuhtele lehtikaali hyvin ja taputtele lehdet kuiviksi keittiöpyyhkeiden välissä. Poista kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Sekoita ne sitruunalla maustetun öljyn joukkoon. Lisää fariinisokeri, mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa.
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen. Ota pois uunista, kun ovat rapeita.
Tarjoa napostelupalana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!