Ainekset
200 g lehtikaalia
2 valkosipulinkynttä
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
3/4 dl sitruunalla maustettua öljyä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Ohjeet
Huuhtele lehtikaali hyvin ja taputtele lehdet kuiviksi keittiöpyyhkeiden välissä. Poista kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Sekoita ne sitruunalla maustetun öljyn joukkoon. Lisää fariinisokeri, mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa.
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen. Ota pois uunista, kun ovat rapeita.
Tarjoa napostelupalana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.