Lehtikaalisipsit

Naposteluun rapeaa paahdettua lehtikaalia valkosipulilla ja chilillä maustettuna.

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g lehtikaalia
2 valkosipulinkynttä
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
3/4 dl sitruunalla maustettua öljyä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Ohjeet

Huuhtele lehtikaali hyvin ja taputtele lehdet kuiviksi keittiöpyyhkeiden välissä. Poista kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet sopiviksi suupaloiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Sekoita ne sitruunalla maustetun öljyn joukkoon. Lisää fariinisokeri, mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen. Ota pois uunista, kun ovat rapeita.

Tarjoa napostelupalana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!