Ainekset
1/2 l vettä
4 pussia mustikkateetä tai vastaavaa
1 pieni kanelitanko
1 tähtianis
1 appelsiinin mehu
1 limetin mehu
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
35 cl punaviiniä
Ohjeet
Kiehauta vesi, laita joukkoon teepussit, kanelitanko ja tähtianis. Hauduta 5–6 minuuttia. Poista teepussit ja mausteet. Lisää appelsiini- ja limettimehu sekä siirappi ja sekoita. Lisää viini, lämmitä hieman, mutta älä keitä. Kaada laseihin ja tarjoile heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?