Ainekset
1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
2 ruukkua rucolasalaattia
4 isoa perunaa pestynä
2 punasipulia lohkottuina
2 rkl ruokaöljyä
1–2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Halkaise kirsikkatomaatit, leikkaa rucolat ruukuista ja lohko perunat. Kuumenna ruokaöljy paistinpannussa ja lisää perunalohkot pannuun. Paista miedolla lämmöllä melkein kypsiksi. Sekoita sipulilohkot joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa. Nosta pannu pois liedeltä. Sekoita sokeri joukkoon. Lisää kirsikkatomaatit ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa paistin, pihvien tai riistan kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?